MENU
Direct zilvervisjes bestrijden? Zoek bestrijder

Wat kost een zilvervisjesbestrijding?

Niet gek dat je denkt aan de kosten die komen kijken bij het bestrijden van zilvervisjes. Het is echter lastig om een concreet bedrag te nomen. Ga je bijvoorbeeld zilvervisjes zelf bestrijden of laat je een professional een zilvervisjesbestrijding uitvoeren? Dan is het ook nog eens afhankelijk van de omvang van de plaag en de locatie van de zilvervisjesbesmetting. Voor een schatting van jouw situatie neem je het beste contact op met een professionele ongediertebestrijder.

Kosten zilvervisjesbestrijdign afhankelijk van omvang van de plaag

De kosten voor het bestrijden van zilvervisjes hangt af van de omvang van de plaag. Zo is er een verschil als je direct het probleem oplost of het eerst een tijdje aanziet en later overgaat op bestrijding. Wacht je langer met de bestrijding, dan heeft het ongedierte meer tijd om zich voort te planten en te verspreiden. Zodoende wordt een plaag alleen maar groter. Hoe sneller je erbij bent, des te kleiner de omvang van de plaag en daarmee zullen de uiteindelijke kosten ook lager zijn.

Zelf bestrijden of professional inschakelen?

De methode waar je voor kiest, is ook bepalend voor de uiteindelijke kosten. Ga je zilvervisjes zelf proberen te bestrijden of laat je een professionele ongediertebestrijder jouw zilvervisjesprobleem oplossen? De bestrijdingsmiddelen tegen zilvervisjes verkrijgbaar in de winkel variëren tussen de 10 euro en 75 euro. Goedkoper dan het inschakelen van een professional, maar daarmee loop je de kans dat de zilvervisjes niet volledig bestreden worden en een tijd later opnieuw geld moet uitgeven voor een zilvervisjesbestrijding. Professionals inschakelen kost geld, maar uiteindelijk ben je wel in een keer van het probleem af.

Vochtprobleem in huis aanpakken

De reden dat er zilvervisjes in jouw huis leven, is onder andere omdat het huis blijkbaar redelijk vochtig is. Hiermee begint het probleem eigenlijk. Je dient het vochtprobleem dan ook te verhelpen. Wat de kosten hiervoor zijn, hangt af van de oorzaak van deze hoge luchtvochtigheid. Heb je bijvoorbeeld vocht in de muren? Vocht onder de grond? Of zitten er lekkages? Je dient dit te verhelpen, want anders trek je niet alleen zilvervisjes, maar ook ander ongedierte aan. En de belangrijkste reden om het vochtprobleem te verhelpen, is wel je eigen gezondheid. Langdurig leven in een vochtige leefomgeving is ontzettend slecht voor je.

Professionele zilvervisjesbestrijding

Het is mogelijk om bij ons vrijblijvend te vragen wat een professionele zilvervisjesbestrijding bij jou thuis gaat kosten. Onze professionele ongediertebestrijder schat dan aan de hand van een aantal factoren het bedrag in. Dit is de locatie van de zilvervisjes. Zijn de plekken makkelijk of juist lastig te bereiken? En de omvang van de zilvervisjesplaag. Zijn er maar enkele zilvervisjes of zijn ze met velen?