MENU
Direct zilvervisjes bestrijden? Zoek bestrijder

Zilvervisjes in huis

Zilvervisjes wil je niet in huis. Deed je echter het licht aan in de badkamer en zag je ineens wat wegschieten? Grote kans dat je last van zilvervisjes hebt. Wat nu? Weet je zeker dat je zilvervisjes in huis hebt? Hoe komen zilvervisjes in jouw huis? Kunnen zilvervisjes in huis kwaad? En hoe kom je van zilvervisjes af?

Zilvervisjes in oudere huizen

Het maakt niet uit of je in een wat oudere woning of in een nieuwbouwwoning woont, zilvervisjes kunnen in elk huis voorkomen. Heb jij oud huis? Dan zitten zilvervisjes om deze reden graag in jouw huis:

  • Oude huizen zijn vaak slechter geïsoleerd
  • Oude huizen hebben vaker lekkages
  • Oude huizen hebben vaker water onder de vloer

Al deze kenmerkende dingen voor oudere huizen, zorgen voor een hogere luchtvochtigheid in huis. Iets wat zilvervisjes erg aantrekkelijk vinden.

Zilvervisjes in nieuwbouwwoningen

Het klinkt heel gek, maar nieuwbouwwoningen hebben soms nog vaker last van zilvervisjes dan oudere woningen. Hoe kan dat? Nieuwe huizen zijn ontzettend goed geïsoleerd. Warmte en vocht worden goed vastgehouden. Ideaal voor zilvervisjes.

Zo maak jij je woning onaantrekkelijk voor zilvervisjes

Uiteraard wil je weten hoe je in de toekomst zilvervisjes in huis voorkomt. Allereerst is het noodzakelijk om het huidige zilvervisjesprobleem op te lossen. Neem hiervoor contact op met een professionele ongediertebestrijder. Zilvervisjes bestreden? Dan onderneem je de volgende stappen:

  • Plaats vochtvreters in je huis
  • Zorg dat je je woning goed ventileert
  • Houd de temperatuur in huis onder de 20 graden

Zilvervisjes in huis bestrijden

Ongedierte in huis dien je zo snel mogelijk te bestrijden. Wil je zilvervisjes zelf proberen te bestrijden, dan zijn er verschillende bestrijdingsmiddelen te koop. Wil je zeker zijn van een snelle, effectieve zilvervisjesbestrijding, dan raden wij aan om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen.