MENU

zilvervisjesbestrijding in Wageningen

0317 - 781 123

Onze professionele ongediertebestrijders krijgen regelmatig meldingen van zilvervisjes in huis. Zodra de luchtvochtigheid in huis hoog is en de temperatuur boven de 20 graden, weten zilvervisjes jouw huis snel te vinden. Zilvervisjes in huis is niet erg hygiënisch, dus logisch dat je hiervan af wilt. Schakel voor het bestrijden van zilvervisjes een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Professionals bestrijden zilvervisjes snel en effectief, zodat je echt van je zilvervisjesplaag af bent.

Zilvervisjes zelf bestrijden

Het is mogelijk om zilvervisjes te bestrijden, maar dit raden wij absoluut af. Zilvervisjes houden zich goed schuil en worden pas ’s nachts actief. Om zilvervisjes te bestrijden, moet je wel alle zilvervisjes weten te vinden. Als je een zilvervisje vergeet te bestrijden, heb je binnen de kortste keren weer last van een zilvervisjesplaag. Ook is het lastig om met de beschikbare bestrijdingsmiddelen zowel de volwassen zilvervisjes als de eitjes te bestrijden.

Waarom heb ik zilvervisjes in huis?

Het is logisch dat jij je afvraagt waarom de zilvervisjes in jouw woning zitten. Je maakt je huis goed schoon, het is een nieuw huis, waarom dan toch het ongedierte? Zilvervisjes zijn graag in jouw huis om het volgende:

  • Luchtvochtigheid boven de 75%
  • Temperatuur in huis boven de 20 graden
  • Veel verstopplekken
  • Donkere plaatsen in huis
  • Voldoende voeding

Zilvervisjes voorkomen is beter dan genezen

Het geldt voor elk type ongedierte: voorkomen is beter dan genezen. Maar hoe voorkom je zilvervisjes in huis? Zorg dat de luchtvochtigheid in huis beneden de 75% komt en houd de temperatuur in huis onder de 20 graden. Zilvervisjes houden niet van zo’n omgeving en zullen wegblijven. Als je dan toch zilvervisjes in huis hebt, zit er niets anders op dan ze te laten bestrijden.

Professionele zilvervisjesbestrijding

Als je last van zilvervisjes in huis hebt, onderneem dan direct actie in plaats van af te wachten totdat het uitgroeit tot een heuse zilvervisjesplaag. Zie je dus met enige regelmaat zilvervisjes in bijvoorbeeld je badkamer of heb je zelfs zilvervisjes in bed gezien, schakel dan direct een professionele ongediertebestrijder in. Onze professional komt direct naar je toe om de zilvervisjes snel en effectief te bestrijden. Met onze ervaring en professionele bestrijdingsmethoden ben je zo van de zilvervisjes af.

Bestrijding in de omgeving

Ook in omliggende plaatsen voeren wij bestrijdingen uit: Heelsum, Renkum, Rhenen.

Contact

Als u inwoner bent van Wageningen en u heeft te maken met overlast van zilvervisjes, dan kunt u contact opnemen met ons meldpunt via bovenstaand servicenummer.

Wanneer u liever per mail contact wilt opnemen kan dat via de website van ongediertebestrijden.com